Saturday, May 30, 2009

Porrasonnea

Kyllä onni on - oman mansikkamaan lisäksi - portaat.



Paikkakunnan oma kirvesmies, iältään kahdeksannella kymmenellä, käytti tekemiseen kolme päivää. Mittailun, piirtämisen ja laskemisen jälkeen hän ryhtyi toimeen. Ja sitten tapahtui.



Olemme niin onnellisia! Mitä suotta lähteä merta edemmäs kalaan, porrasfirmojen kataloogeja selaamaan. Sama mies on sitä paitsi tehnyt remonttia tähän taloon ennenkin, korjannut kuistia meitä edellisen asukkaan aikana. Siis joskus vuosikymmeniä sitten.



Olemme astuneet, istuneet, katsoneet toisiamme ja ihastelleet. Lapsi on kiivennyt ylös ja alas. Jotenkin tosi vahva tunne on siitä, että ne ovat hyvät portaat.



Eteinen on vielä kesken, joten toistaiseksi rappuset ovat suojapaperin alla. Maali portaita ja lattiaa varten on ostettu, se on tummanharmaata.

3 comments:

Katja said...

Hienoilta näyttää! Meidän ovenkarmi on ollut kylän puusepällä työalla jo muutaman kuukauden. Mietin jo, että kehtaanko soittaa ja kysyä missä se viipyy. Olis nimittäin kiva, että lastenhuoneessa olis ovi.

Teija said...

Löysin tänne jostain sattumoisin. Hienot portaat ja upeita kuvia muutenkin!

Maija said...

Kiva kun tykkäätte.

Katja, eikö ole mahtavaa että näitä kyläpuuseppiä on. Vaikka jos joutuu vähän joskus kyselemään että mitä niille meidän jutuille oikein kuuluu..

Teija, hauskaa kun tulit ja jätit viestin. Kehut lämmittävät aina.