Friday, May 28, 2010

En saa nykyisellä tietokoneellani päivitettyä kuvia koneelle. Minun pitäisi polttaa ne cd:lle toisella koneella ja sitten poimia cd:ltä tällä koneella, ja siinä on kiireiselle kotiäidille (!) liian monta työvaihetta. Ja huomaan, että valokuvat ja kuvaaminen ovat blogissani tärkeintä, minulle.

Mutta kerrottakoon nyt taas lyhyesti, mitä meille kuuluu.

- Mopo karkasi käsistä siinä vaiheessa kun sai suunnitella kevään puutarhahommia ja tilailla siemeniä. Nyt kun on toukokuu ja toiminnan aika, minun tekisi vain mieleni lukea kirjaa. Mihin laitan myskimalvat, salkoruusut ja muutamat salaattilajikkeet? Onneksi äiti tuli laittamaan vähän potkua pihahommiin.

- Virkkaan isoäidinruutuja. Tein jo Liisukalle kaulahuivin, nyt palasten väreinä ovat turkoosi, petrooli ja vadelma. Niistä toivoakseni valmistuu vähintään tyyny lasten tulevaan huoneeseen.

- Remontti edistyy hitaanlaisesti. Yläkerran vessan ja kylpyhuoneen lattiat valettiin jo jokunen aika sitten. Lasten huoneen seinät ovat valmiit, turkoosi maalipönttö odottaa kokeilua. Yhdet maalaustalkoot, ja saisimme jo kantaa yläkertaan sängyt. Niin lähellä, mutta niin kaukana.

- Olimme viikon lomalla Saksassa kavereiden luona. Lomailu on ihanaa, ja huomasin pitäväni Saksasta.

- Kotiäitinä olo on työläämpää nyt kuin vuosi sitten. Syksyllä lähestyvä työhönpaluu ei ole enää maailman kamalin ajatus.

- Luen dekkaria. Toukokuu on lukukuukausi.

- Huomenna istun bussiin moneksi tunniksi, vain minä itse. Se tuntuu hyvältä.

No comments: