Tuesday, January 06, 2009

Pieni poika

Minua naurattaa. Kävimme 4-kuukautisneuvolassa, ja pienenpieni linnunpoikasemme painoi 8,2 kiloa! Ilmankos äitieläjän selkää välillä juilii. Kai tässä ainakin jonkinlaiset hauisvoimat pysyvät yllä, kun kanniskelee tuollaista ukkelia.



Kuva on epätarkka, mutta jotenkin niin herkullinen.

6 comments:

~Maria~ said...

Aikast jötkylä pieni mies! Meidän neiti 6kk painaa himpun vähemmän. :)

Ihana kuva. <3

Niisku said...

Meidän neiti 6 kk-neuvolassa hieman yli 8 kg. Eli eipä tartte ylimääräistä punttitreeniä harrastaa. Ihana peikkotukka teidän pojalla:) Me vasta odotellaan meidän neidille hiuksia...

Maija said...

Kiitos kommenteistanne, Maria ja Niisku.

Juu, siskonsa oli saman ikäisenä yli kilon kevyempi. En tiedä, miten eväät vaikuttavat: Liisi sai sekä rintaa että pulloa, Sampo vain rintaa. On siis kaikilla äitieläjän joulusuklailla selvä osoite!

Annika said...

Meillä samanmoinen supermies 4kk 3vkoa ikää, painoi 8,1kg/4kk ja 68cm. Isosiskot olivat yli 1,5kg kevyempiä saman pituisina... Juu ja tämä äiti on ollut kans joulusuklaaruokavaliolla :D
Kivaa, kun kävit vierailemassa blogissani!

leena said...

Hauska kuva, suloinen poikanen.
Ja hauva, minkä rotuinen? Jatkuvasti pohdin sopivaa koiraa meille...

Maija said...

Ilo on molemminpuolinen, Vaahteramäen lapset. Ja hyvä kuulla, että muillakin!

Leena, koiruus on kerrynterrieri. Hän on 3-vuotias ja ollut meillä vajaan vuoden. Aivan ihana tapaus, oli jo valmiiksi koulutettu kun tuli meille. Lasten kanssa ihan mahtava ja olemukseltaan tosi iloinen ja reipas mutta myös helposti koulutettava. Vähän sellainen hölmöilevä myös joskus. Turkinhoito vaatii jonkin verran vaivaa, ainakin jos haluaa tehdä kaiken kuten pitäisi. Meillä siihen ei riitä rahkeet tällä hetkellä.

Tästähän nyt tietenkin riittäisi kirjoitettavaa.. mutta ymmärrän tunteesi. Pitäähän nyt koira olla, ei auta mikään.