Monday, September 07, 2009

Kesäelämää

Täällä ollaan. Tauko venähti pitemmäksi kuin ajattelin. Kesät ovat semmoisia. Paljon kaikkea sellaista mitä ei yleensä.

Kuvissa vähäiset käsityösaavutukseni viime ajoilta. Hamonen kirppikseltä löytyneestä pöytäliinasta. Matalan lautasen kokoinen reikä keskelle ja sitten vähän käännellään ja kuminauhaa. Tuskin kestää lähempää tarkastelua ja puettava päälle yläkautta, mutta ihan jo pidetty.



Ostin pätkän valmiiksi pussitettua Marimekkoa, ja kotona huomasin että se onkin markiisikangasta. Ihan hyvä kassi tuli, mutta vieläkin vähän liian pieni uimahallireissuille. Kirjastokassi siis. Maatuska on kankaanpalasta, josta tuskin tulee koskaan mitään isompaa. Olen leikellyt kuvioita ja tehnyt maatuskapehmoja.

5 comments:

Teija said...

Kassi on todella kivan näkönen! Ja hamekin. Tekis kovasti mieli ommella jotain, mut muut asiat ajaa jotenkin nyt edelle.
Mukavaa loppuviikkoa!

Annika said...

Mainio kassi. Sopii joka retkelle :)

Maija said...

Kiitokset kommenteista!

Teija, ompelun edelle menee kaikki muu aina. Ompelu edellyttää että kone on täydessä latingissa valmiina odottamassa vaikka vaan viiden minuutin surautusta. Eli ruokapöydällä kaiken keskellä, näkyvillä, sekaiset kangasröykkiöt ympärillään. Se vaatii sietokykyä siis lähinnä muilta perheenjäseniltä!

Annika, kiitos!

~Maria~ said...

Ihana kesähame!

Maija said...

Maria, kiitos!