Monday, August 04, 2008

Sopivasti kulahtanut

Liisi oli mummolla ja papalla ensimmäistä kertaa yökylässä. Me hurautimme Vaasaan, kun olimme valmiiksi sillä suunnalla.

Suoritimme asuntomessut. Minä taivuin, kun tässä nyt aletaan olla aika viimeisillään, ja istuin possu(messu)junan kyydissä välimatkat. Aurinko porotti kuumasti. Vaan onneksi Vaasassakin tuulee, ja vielä paljon enemmän kuin meidän pihamaalla.

Tässä oikeastaan parhaat jutut. Ei oikein mikään sytyttänyt, kai sen vuoksi että meillä niin onnekkaasti on ihana vanha talo joka jo itsessään sanelee paljon ratkaisuja. Kaikki niin kovin modernia ja kiiltävää, voi kuinka mukavalle tuntuu sopivasti kulahtanut.



Ihan kiva on tämä hiekkalaatikkoidea, vaikka onnettoman pieni!



Sänky on ihana, ja punainen.



Oli ihanaa olla hotellissa ja syödä aamulla rauhassa hotelliaamiaista. Toisena päivänä ihastelimme Vaskiluodon vanhoja puutaloja ja ajelimme eteenpäin idylliseen Sundomin kylään. Kuin Astrid Lindgrenin maailmasta - voi idylliä! Stundarsin museoalueelle on koottu vanhoja rakennuksia Vaasan ympäristöstä. Meille perinneremppaajille paljon antoisampaa kuin viimeisimmät rakentamisen uutuudet.



Meri on aina meri. Rakkaudella vuosikymmenien aikana tuunattuja kesämökkipaikkoja on ihana nähdä. Ei ökyhirttä ja suuria lasi-ikkunoita. Pientä ja sievää, eikä niin täydellisen viimeisen päälle. Niin, siis jossain tuolla on pieni punainen mökki.





Ennen laitettiin tuohta kivijalan ja ensimmäisen hirsikerroksen väliin.



Näitä humalasalkoja haluan meidänkin pihaan.





Kivan näköistä on tämä pisteaita, vaikka tuskin meille sopii.

No comments: