Thursday, June 25, 2009

Leikkimökki

Ihan ensin leikkimökki näytti tältä. Lapsi ihan itse halusi pestä lattian ja haki kastelukannusta ämpäriin pesuvettä.



Näkymät ovelta.



Ja sitten alkoi maalaus.



Lapsi ehti maalata kaikki seinät kun äiti vasta vähän kattoa.



Sitten pestiin lapsen kasvot lakkabensiinillä. Olisikohan pitänyt soittaa myrkytyskeskukseen. Ei nyt ollut mitään Uulaa tämä maali, vaan jämiä sieltä täältä. Mutta ekologistahan sekin on, ei mene hukkaan.



Aika lailla samalle mökissä näyttää edelleenkin.

En ole saanut irrotettua mistään ylimääräistä puolta tuntia, edes varttia, jotta saisin maalattua loppuun sen mitä maalaan. Kaadun sänkyyn lasten kanssa, havahdun puoli yhdeltä ja jatkan unia hampaita pesemättä. Karhunpoikanen sairastaa korvakierrettään yö yön jälkeen, kuurit eivät auta. Mies korjaa räystäitä ja savupiippua ja yrittää olla kuulematta, kun lapset ja äiti rämpivät yhdessä eteenpäin.

Huh. Kaiken lisäksi olen ottanut aivan surkeita kuvia uudesta eteisestä. Korjaan tilanteen. Haluan esitellä sen.

6 comments:

~Maria~ said...

Jaksamista sinne korvajuttuihin!!

Meilläkin leikkimökki odottaa maalaamista ja sisustamista, mutta eipä sitä aikaa tunnu löytyvän... Mutta eiköhän nuo(kin) joskus saada tehtyä. :)

Teija said...

Hyvä siitä tulee! Ennemmin tai myöhemmin. Jaksamista korvasairauden kanssa. (kokemusta löytyy, pojalla oli korvat tulehtuneet melkein 2 v putkeen. Mutta kun se maaginen 2 v ylitettiin, niin ei mitään nyt vuoteen!)

Annika said...

Meillä on meno IHAN samanlaista: mitään ei saa valmiiksi, nukahdan nukuttaessa, korvatulehdusta toisen perään. Ottaa päähän tämä puoliksi valmista -fiilis. Koetan muistaa päivittäin, että aika aikansa kutakin. Ens kesänä ehdin enemmän.
Aurinkoa ja jaksamista!

Maija said...

Voi, kiitos kaikille. Tämä korvasairastelu on meille ihan uutta, ja kylläpä se onkin rankkaa. Sitähän se on, pitää keskittyä olennaiseen. Kun sen aina muistaisi.

Aurinkopäiviä teille!

Mari said...

Leikkimökistä tulee ihana! Vähän vielä lisää maalia seiniin:) Nyt kuitenkin keskityt vaan lasten hoitoon ja lepäilet kaikissa mahdollisissa väleissä. Väsymys on hirveä asia... Kokemusta löytyy;) Mukavaa viikonloppua!

Maija said...

Mari, kiitos tsempistä. Nyt täällä ollaankin jo paremmalla puolella. Hauskaa viikkoa!