Wednesday, November 19, 2008

Tämän oven takana...



... on vessa. Se on keskeneräisyydestään huolimatta (mikä meillä täällä olisi valmista) suosikkihuoneeni. Se tehtiin vanhan ruokakomeron paikalle, eli ovessa oli jopa avain sisäpuolella valmiina!

Ajattelin lisäillä blogiin vähän sisustus- ja remppa-asioita, sillä luen innolla muiden vanhoista taloista kertovia blogeja.



Pesupöytä on vanha Singer, josta irrotettiin ompelukone. Tälle paikalle oli varattu ihan oikea vanha pesukommuutti, joka kuitenkin osoittautui liian suureksi ja mahtavaksi. Ihan hyvä niin, tästä tuli paljon parempi.



Talon ainoa huone, josta lattia revittiin auki, vesieristettiin ja laitettiin lattialämmitys. Seinät maalattiin Uulalla, kuten muuallakin talossa. Eristyksille ei tehty mitään, ja hyvin ovat purut pitäneet talven ulkona.



Neliöt piti laskea tarkasti, sillä samaan tilaan tuli vessa, suihkukaappi, pyykinpesu ja lämminvesivaraaja. Pytty tuli vähän liian lähelle suihkukaappia, koska se mitoitettiin alkuperäisen pesukommuutin mukaan.





Keskeneräisyys on tässä. Pitäisi kehittää hyllykkö, johon myös likapyykit mahtuvat. Ihan ensiksi tälle seinälle on tulossa verho peittämään purkit ja purnukat.

4 comments:

Niisku said...

Kiva idea tuo Singeristä tehty pesupöytä ja ihanalla paikalla ikkunan edessä:)

~Maria~ said...

Ihana tosiaan tuo pesupöytä ja paikka ikkunan edessä!

Meinasin jo ongelmakohtaan ehdottaa verhoa, mutta sen olit itsekin tietty keksinyt. :) Puinen laskosverho voisi olla tyylikäs tuohon tilaan.

Maija said...

Kiitokset teille. Ja Maria, aivan loistava idea! En olis itse keksinyt, näin tää toimii hienosti kun toinen näkee ihan eri silmin. Kuvissa ei näy, mutta lattialla on kaksi pientä bambumattoa, jotka ovat kuin sellaisia puisia sälekaihtimia. Voi, mahtavaa!

Marja said...

Luulin jo kehuneeni tuota pesupöytää, mutta oli näköjään jäänyt vain ajatukseksi. Eli, pöytä on aivan mahtava idea ja tosi hienosti toteuttettu!