Friday, February 27, 2009

Tautia

Meillä on tähän asti sairastettu tosi vähän, kop kop. Nyt puolet kokoonpanosta on ollut vatsataudissa. Voi kääk miten ankeaa tämä onkaan!

Tänään oli jo parempi päivä, mutta ulos emme päässeet. Sekin itsestäänselvyys tuntui nyt niin isolta asialta.

Tänään on sitten tehty kaikkea mitä yleensä yritetään välttää: syöty sohvalla, naposteltu pitkin päivää eikä syöty kunnon ruokia ollenkaan, annettu telkkarin olla päällä tuntikausia taustahälynä. Jotain dvd:täkin olisi varmasti katsottu jos ne meillä näkyisivät. Saatiin yksi hyväkin asia aikaiseksi: olohuoneen lelusekamelska järjestykseen.





Kuvia laitan kuitenkin aikaisemmasta saavutuksesta. Viime viikolla vessan pesukoneavohyllypyykkikoriseinämä sai vihdoin verhon suojakseen. Eihän kankaan ostosta tähän pisteeseen mennytkään kuin puolisentoista vuotta.

Hallo, D & S! Are you here?! Just telling, that we are already better but still couldn't go out today. Boring! We got something done here last week: curtains to cover the ugly wall in the toilet. It only took 1,5 years to sew the curtains...

5 comments:

leena said...

Kop kop, mekin olemme olleet ihan terveitä. Viime keväänä koko perhe sairasti samaan aikaan vatsataudin, se oli aika..öh...mielenkiintoista.

Verho on hieno saavutus!

Maija said...

Hei Leena ja kiitokset. Vatsatauti on kyllä aika hurja. Ihan kamala näin aikuisiällä.

~Maria~ said...

Voi ei, vatsatauti on kaikista kurjin. :( Toivottavasti paranette pian!

Ja hienot verhot sait aikaiseksi! Joitakin projekteja pitää vaan kypsytellä kauemmin. ;)

Annika said...

Samat taudit täälläkin...
Parannellaan!!

Maija said...

Kiitos, Maria! Välillä tuntuu, että kaikki projektit ovat noita ikuisuusprojekteja, mutta ei parane lannistua. Eihän tässä ole kiire mihinkään.

Juu, parannellaan, Annika!